L’Escola de Natació Comarcal es posa en marxa amb novetats i mesures de seguretat

0
694

En aquesta edició, les sessions es faran a les piscines de Roses, Torremirona i Figueres, i vindran acompanyades amb les mesures de seguretat i higiene pròpies d’aquests dies per contenir la Covid-19


L’Escola de Natació Comarcal impulsada pel Consell Esportiu de l’Alt Empordà ja està en marxa. Enguany, l’activitat, dirigida a nens i nenes en edat escolar –de 3 a 12 anys– s’inicia amb la novetat d’inscripció per períodes: és a dir, cadascun d’aquests períodes té vuit sessions i, per tant, aquesta metodologia permet el format de pagament fraccionat per períodes. De moment, segons apunten des del Consell, l’activitat està rebent una bona acceptació, tenint en compte ja ha superat el 70% de les places després que s’obrissin les inscripcions, el passat 13 d’octubre.

En aquesta edició, les sessions es faran a les piscines de Roses, Torremirona i Figueres, i vindran acompanyades amb les mesures de seguretat i higiene pròpies d’aquests dies per contenir la Covid-19.

El mes vinent, concretament el dilluns dia 2 de novembre, es realitzarà una reunió informativa adreçada als pares. La trobada, telemàtica, tindrà lloc a dos quarts de vuit de la tarda.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li