L’escalenc Marc Torrent exposa a la Galeria Dual

0
736

En els darrers dos anys aquest artista escalenc ha estat preseleccionat pel Museu MEAM de Barcelona, finalista en la XXI Biennal d’Art Contemporani Català (2018) i ha participat en diverses exposicions a Saragossa, Barcelona i Hong Kong, entre d’altres ciutats


Una mostra de pintures de l’artista hiperrealista escalenc Marc Torrent Sala, s’exposa des del dijous 6 de maig i fins al 20 de juny a la Galeria Dual de Girona. Un recull de pintures que abracen els punts en què treballa el creador, «la identitat de la persona, la singularitat i la bellesa», ha explicat el pintor en la inauguració. Unes obres que a vegades es separen del que s’entén per bellesa tradicional, tal i com ha puntualitzat l’autor fent referència a algunes de les seves peces «és més sinistre a la vegada que és bella».

En els darrers dos anys aquest talentós artista escalenc ha estat preseleccionat pel Museu MEAM de Barcelona, finalista en la XXI Biennal d’Art Contemporani Català (2018) i ha participat en diverses exposicions a Saragossa, Barcelona i Hong Kong, entre d’altres ciutats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li