L’Escala reduirà cànons i prorrogarà les concessions

0
976

També es podrà renunciar la concessió justificadament i per escrit sense que hi hagi penalització


El ple de l’Escala ha aprovat mesures per minimitzar els efectes de la Covid-19 en els serveis de la temporada 2020. La situació d’aquest any ha fet endarrerir la temporada real i el període d’explotació s’ha escurçat. També s’han de tenir en compte les condicions en què s’han de desenvolupar actualment els serveis.

Els adjudicataris veuran reduït el cànon que se’ls cobra pels dies reals del servei. La temporada solia començar l’1 d’abril i acabar el 30 de setembre. Això suposa una reducció de dies (dels 183 que es permeten habitualment es passarà a 107). L’Ajuntament informa que la reducció de la temporalitat implica un 41,5%, que pot ser aplicat directament sobre els cànons oferts pels concessionaris. En segon lloc, en els supòsits en què es prevegi ocupar una superfície menor a la concedida, es podrà reduir el cànon de manera proporcional. També es podrà renunciar la concessió justificadament i per escrit sense que hi hagi penalització.

Finalment, es manté als actuals adjudicataris les concessions durant una anualitat més de les previstes inicialment en el contracte pels anys del 2018 al 2021. És a dir, hi haurà una pròrroga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li