L’Escala projecta una nova millora del passeig d’Empúries

0
456

El ple ha aprovat el canvi de l’enllumenat i del paviment del tram comprès entre el MAC i el nucli de Sant Martí


El ple de l’Escala ha donat llum verda aquesta setmana al projecte de millora de l’enllumenat i el paviment del passeig d’Empúries. La intervenció inclou la reparació del ferm en el tram que va des de l’accés al MAC-Empúries fins a Sant Martí d’Empúries, així com dotar de millor il·luminació tot el passeig. En aquest sentit, s’incrementarà el nombre de balises de llum que hi ha actualment i es reforçarà l’enllumenat amb alguns fanals més alts que fan servir tecnologia LED. També s’aprofitarà per instal·lar lavabos públics a la zona.

En total, es preveu una inversió d’uns 432.000 euros, que s’hauria de començar a executar en els propers mesos.

D’altra banda, per a l’any vinent també s’han previst altres actuacions al front marítim d’Empúries, com ara el condicionament d’una zona de descans-mirador a l’antic aparcament del MAC-Empúries, o la prolongació del passeig entre Sant Martí d’Empúries i el Riuet.

Aquesta setmana també s’ha fet una sessió de ple extraordinària en què el Síndic de Greuges Municipal, Carles Cervantes, ha presentat la seva memòria dels dos darrers anys. Ha atès un total de 43 consultes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li