L’Escala neteja les canonades amb dos sistemes innovadors

0
722

Es tracta de l’Ice Scouring i l’Air Scouring, que consisteixen a introduir gel líquid a les canonades i aire a pressió controlada, respectivament


L’Ajuntament de L’Escala i Agbar estan netejant aquests dies diverses canonades de l’Escala mitjançant dos sistemes força innovadors: l’Ice Scouring i l’Air Scouring, que consisteixen a introduir gel líquid a les canonades i aire a pressió controlada, respectivament. Aquestes dues tecnologies suposen un avenç en la neteja de les canonades, ja que ofereixen un elevat grau d’eficàcia, agilitzen els treballs i redueixen l’afectació a la ciutadania per la seva rapidesa. A més, són mètodes més sostenibles, perquè redueixen el consum d’aigua per a la neteja respecte d’altres mètodes tradicionals i no fan servir substàncies químiques.

Concretament, aquesta setmana s’executaran les actuacions mitjançant la tecnologia Air Scouring als carrers pròxims a la Closa del Llop i Ave Maria (avui dimarts); l’avinguda Montgó, i els carrers de les Aigües, Maladeta, Muga i Puig Sec (dimecres dia 9); els carrers pròxims a La Bisbal del Puig (dijous dia 10), i els propers a Roger de Flor (divendres dia 11). La setmana passada ja s’havien executat les tasques en altres vials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li