L’Escala incorpora més agents cívics a les platges locals

0
756

També està previst que s’iniciï el servei de guardes rurals, amb dues persones per controlar les principals zones naturals del municipi


El municipi costaner ha contractat un total de catorze agents cívics, que van iniciar les tasques d’informació i control de les platges la setmana passada. També està previst que s’iniciï el servei de guardes rurals, amb dues persones per controlar les principals zones naturals del municipi. En aquest sentit, cal remarcar la zona de les Planasses (dins el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter), Vilanera, la zona del camí dels Termes i la duna litoral.

PLATGES. L’Escala té fins a set quilòmetres de litoral i una quinzena de platges i cales. Des de consistori i el nou cos d’agents cívics informen que en cas que es detecti un excés de persones en una platja, l’accés es tancarà temporalment. Recorden que s’ha de mantenir una distància de dos metres i que s’ha de dur la mascareta quan no es pugui garantir la distància. L’alcalde, Víctor Puga, detalla que la responsabilitat ha de ser de tothom, «no és el moment de baixar la guàrdia». I afegeix que tenen «uns bons serveis però també hem de demanar al conjunt de la població i als visitants que extremin les mesures de seguretat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li