L’Escala impulsarà un projecte de Big Data per a l’àmbit turístic

0
700

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha aprovat amb el consens de les comunitats autònomes un total de 110 projectes per donar suport al sector comercial, un dels quals al municipi alt-empordanès 


El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha aprovat amb el consens de les comunitats autònomes un total de 110 projectes per donar suport al sector comercial. Una d’aquestes accions està relacionada amb l’Escala, que com Castell-Platja d’Aro, rebrà 391.565 euros a través de la Diputació de Girona per desenvolupar un programa a favor de la resiliència del sector comercial i turístic. Aquests dos nuclis, juntament amb la Cellera, que rebrà una dotació de 127.966 euros, són els únics municipis de la demarcació gironina que gaudiran d’aquestes ajudes públiques.

En concret, l’Escala invertirà la partida en dos eixos: d’una banda, impulsarà un projecte d’explotació i anàlisi de dades turístiques a través de la utilització de tècniques Big Data i Business Intelligence, i de l’altra, modernitzarà una zona d’aparcament per facilitar la mobilitat a l’entorn comercial.

«Aquestes ajudes públiques contribuiran a la recuperació del sector comercial, en el nostre cas en dos municipis de valor estratègic al sector turístic, i al reforçament del teixit econòmic, que és un element clau per estabilitzar la població, estimular el seu desenvolupament i reforçar la vertebració del territori», apunta el subdelegat del Govern, Albert Bramon.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li