L’Escala impulsa la recollida selectiva de residus orgànics

0
493

El consistori fa entrega de cubells individuals, que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o a la deixalleria


L’Ajuntament de l’Escala ha iniciat el desplegament de la recollida selectiva de residus orgànics al conjunt del municipi. Amb l’inici d’aquest desplegament també ha començat una campanya de conscienciació per fomentar el reciclatge, que va començar la setmana passada amb una xerrada.

MÉS CONTENIDORS. En total, s’han repartit prop de 200 contenidors de recollida de selectiva a tots els punts on ja hi havia bateries de reciclatge d’envasos, vidre i paper-cartró. Al nucli antic també s’han habilitat alguns dels contenidors soterrats per a la recollida d’orgànica. Sobre aquest contenidor, cal recordar que és per a restes de menjar, closques d’ou, de marisc i de fruita seca, marro de cafè i restes d’infusions, tovallons de paper i paper de cuina brut de menjar, taps de suro, llumins, escuradents, serradures i flors seques.

CUBELLS INDIVIDUALS. Dins del marc de la recollida selectiva, l’Ajuntament de l’Escala entrega un cubell individual per a la separació de l’orgànica a casa a aquelles persones que paguen la taxa de recollida d’escombraries al municipi. Es pot anar a buscar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o a la deixalleria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li