L’Escala enllesteix el seu primer festival de cinema Pèplum

0
653

La programació inclou una conferència tematitzada i la projecció de dos films d’aquest gènere cinematogràfic


La conferència del dijous 19 d’agost a l’Alfolí de la Sal de l’Escala, anomenada Història del cinema pèplum. Pel·lícules d’espasa i sandàlia, a càrrec del professor d’història i història de l’art de la Universitat de Girona, David Vivó Codina, serà el primer acte del Festival de Cinema Pèplum. Una iniciativa impulsada per l’associació cultural d’amics del Museu d’Empúries Untikesken i organitzada conjuntament amb l’ajuntament del municipi, que té la clara vocació de convertir-se en un festival de referència estable en els propers anys.

La programació d’aquesta primera edició, també inclou el passi de dues pel·lícules a les 20.30 h a l’Hort del Bisbe. El 20 d’agost, es projectarà la pel·lícula Espàrtac, d’Stanley Kubrik, amb presentació a càrrec de Joaquim Tremoleda, arqueòleg del MAC-Empúries, i Pau Guinart, màster en cinematografia i historiador. El film escollit per l’endemà és Troia, de Wolfgang Petersen, amb introducció i presentació a càrrec de David Vivó i del cinèfil Jordi Horno.

LES ENTRADES. A totes les activitats són gratuïtes, però cal reservar plaça a través de la pàgina web www.inscripcions.lescala.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li