Les segones primĂ ries tornen a fer alcaldable Etna Estrems

0
1274

El partit ha hagut de repetir el procés després que exregidors del grup republicà impugnessin l’assemblea i el resultat


 

L’Assemblea local d’ERC a l’Escala, celebrada el passat 30 d’octubre, va escollir la regidora Etna Estrems com a candidata a l’alcaldia per a les municipals del 2019. Amb una assistència de més de 20 persones, la candidata va ser elegida per unanimitat amb 18 vots favorables.

Aquestes són les segones primàries per escollir l’alcaldable d’ERC a l’Escala, ja que les primeres van ser impugnades. La direcció va donar la raó als regidors Carles Carlà i Xavier Ballesta, que van denunciar irregularitats en el procés. Tot i això, els dos edils van acabar abandonant el grup municipal d’ERC per divergències amb el procés de les primàries.

Ara ja es pot dir, però, que Estrems és oficialment la candidata republicana a l’alcaldia de l’Escala. Un cop proclamada, Estrems va agrair el suport i la confiança de l’assemblea local i va anunciar: «Posarem èmfasi en els temes socials, l’habitatge sobretot, cavall de batalla històric del nostre projecte. Explicarem molt bé com volem que sigui l’Escala del futur pel que fa a turisme i urbanisme; mantenint les arrels, l’essència i obrint-se pas al futur amb el 3.0 i el turisme sectorial de qualitat». Estrems també es va referir al patrimoni i als joves del poble.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li