Les Revetlles de Sant Pere es viuen a la plaça Catalunya

0
1028

La festa coincideix amb la trenta-sisena edició de la Mostra del Vi, un fet que fa que hi hagi molt bona afluència a gairebé totes els actes i propostes


Figueres continua celebrant les Revetlles de Sant Pere, amb molta molta música. La proposta s’ha ampliat a cinc dies amb l’objectiu de dignificar la festa major de Sant Pere i apropar-la al centre de la ciutat. Per això s’han programat actuacions a la plaça Catalunya, per on ja hi han passat Please, Möther Mine, El País de la Xauxa i la Troupe, Abba the New Experience, i es completaran amb les actuacions d’avui dimarts de Stop 80 i Ladilla Russa. El punt i final de l’oferta musical serà dimecres amb les havaneres del grup Peix Fregit.

Entre els actes celebrats s’hi troba la cercavila de bestiari i animalots dels Gegants de Figueres, que es va poder viure a la nit de dissabte. També s’ha nomenat el nou pubillatge de la ciutat, on Maria Sala Miquel ha estat escollida com la nova pubilla, Arnau Serra Martí com a hereuet i Dayana Chiriboga Aguilar com a pubilleta. La festa coincideix amb la trenta-sisena edició de la Mostra del Vi, un fet que fa que hi hagi molt bona afluència a gairebé totes els actes i propostes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li