Les promeses locals, guardonades

0
1393

Un total de 13 representants de la comarca han rebut la distinciĂł de la Generalitat


 

L’Auditori de Girona es va omplir el dilluns 9 d’abril de joves promeses de l’esport gironí. Per quart any consecutiu, la Representació Territorial de la Secretaria General de l’Esport a Girona va celebrar un acte de reconeixement que va comptar amb la participació de 125 esportistes de la demarcació, entre els quals hi havia un total de 13 guardons a protagonistes de l’Alt Empordà, representants de 10 modalitats esportives diferents.

En concret, els esportistes de la comarca que van pujar a l’escenari van ser Robert Planas (Horseball); Lydia i Africa Radsma (Atletisme); Laia Moya (Bàsquet); Júlia Pujol i Pau Lagraña (BTT); Mireia Trias i l’equip CATEMA (Ciclisme); Lluïsa Puig (Vela); Roger Garrido (Piraguïsme); Arnau Planas (Tir olímpic); Júlia Planas (Handbol) i Helena Barco (Futbol).

Durant els parlaments, el delegat d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, va lloar el potencial de l’esport femení provincial, tenint en compte que enguany hi ha hagut un total de 50 esportistes reconegudes.

UNS PREMIS CONSOLIDATS. El mateix Pujols va subratllar que els guardons a les promeses gironines estan «plenament consolidats», una declaració que s’ajusta a les entregues que s’han fet fins ara: durant aquests quatre anys de reconeixements s’han lliurat gairebé 700 guardons als joves de la província més destacats.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer les joves promeses de la demarcació gironina que tenen entre 14 i 18 anys, sigui en caràcter individual o per equips. En aquest sentit, els protagonistes, que reben un diploma i un trofeu, o bé han guanyat una final catalana o bé han fet un podi en una categoria superior o absoluta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li