Les parcel·les de la zona industrial de Roses es posen a la venda a meitat de preu

0
1070

Sembla que els esculls s’han superat del tot i que es desencalla la maledicció sobre la zona industrial de Roses, a la carretera de Vilajuïga. Divendres, en un acte al Teatre de Roses, l’Ajuntament i l’Incasòl van anunciar la posada a la venda de 19 parcel·les de la zona. L’objectiu principal és revitalitzar el sector industrial. S’ofereixen diversos avantatges i bonificacions a les empreses que s’hi instal·lin, especialment a les locals i a aquelles que optin per traslladar-se del casc antic a la zona industrial.

els preus. La superfície que es comercialitza és de 6,5 hectàrees. Es tracta d’un total de 19 parcel·les, deu de l’Ajuntament de Roses i nou de l’Incasòl. Els preus varien segons la titularitat però estan entre els 75 i els 85 euros el metre quadrat. Això representa una diferència significativa si es compara amb les xifres del 2010, quan es van fixar preus d’entre els 150 i els 175 euros el metre quadrat. Tant l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, com la cap d’operacions de l’Incasòl, Elisabet Cirici, van fer referència al tema de la baixa de preus, que van qualificar de “molt competitius”. També van explicar que tots els empresaris que vulguin traslladar-se fins a aquest indret tindran les “màximes facilitats”, com ara la reducció fins al 90% de l’impost de construcció i taxes administratives.
Les 19 parcel·les es posen a la venda lliures de càrregues i amb els serveis disponibles per llei. La urbanització de la zona està enllestida des de fa temps i això va suposar unes despeses de 3 milions d’euros. Això sense comptar el cost de per a l’adquisició dels terrenys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li