Les ocupacions més altes de la costa, a l’Alt Empordà

0
735

Segons dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, s’estima una ocupació d’entre el 65% i el 70% a la Costa Brava Nord


La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, segons les dades obtingudes dels seus agremiats, projecta unes xifres de previsió hotelera que esdevenen positives per a la comarca alt-empordanesa. En aquest sentit, el sector apunta que la zona del litoral gironí amb més ocupació durant els dies festius –del 14 al 17 d’abril– serà la Costa Brava Nord, on s’espera una ocupació d’entre el 65% i el 70%, mentre que a la Costa Brava Centre podria oscil·lar entre el 60% i el 65% i, a la Costa Brava Sud, entre un 40% i un 45%. D’altra banda, a les zones d’interior s’espera una ocupació superior: a Girona Ciutat entre un 85% i un 90%; a l’interior de la comarca de la Selva entre un 75% i un 80%, i a la Garrotxa entre un 70% i un 75%. A muntanya, s’augura una ocupació que fluctuï entre el 55% i el 60% a la Cerdanya i el 65% i el 70% al Ripollès.

Pel que fa a la mitjana d’estades del visitant a la demarcació de Girona, aquesta s’espera que sigui d’entre 2 i 3 dies, i el perfil de turista serà majoritàriament client nacional (català), de la província de Barcelona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li