Les obres del tercer pavellĂł, sense aspirants de moment

0
608

Quatre empreses estaven interessades a presentar una oferta, però els costos del projecte s’han disparat


Els entrebancs se succeeixen en l’execució de les obres del pavelló esportiu previst a l’Olivar Gran. La setmana passada va acabar el termini perquè les empreses constructores presentessin les propostes i no se’n va rebre cap, oficialment.

SOLUCIONS. Fonts municipals informen que quatre empreses estaven interessades a presentar una oferta, però el projecte s’ha encarit i s’han fet enrere. Tot i això, el Govern vol evitar començar de nou el procés de licitació i estudia fer l’adjudicació de manera negociada i sense publicitat. És evident que el nou escenari farà endarrerir unes obres que havien d’iniciar-se a finals d’aquest any. Sembla que ara s’hauran de sumar alguns mesos més abans que es puguin començar els treballs.

Les constructores trobarien desmesurat el cost de l’execució de les obres. Alguns materials s’haurien disparat de preu.

El projecte guanyador en el concurs d’idees de l’equipament va ser el de Forgas Arquitectes. El pavelló preveu una superfície de 5.000 m2 i tres pistes de 33 x 25 metres. La sostenibilitat ambiental i energètica es va presentar en el seu moment com un dels vectors de la proposta. El pressupost per a la construcció de l’equipament és de 5,8 milions d’euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li