Les obres del local social de la Unió s’iniciaran a l’octubre i duraran 4 mesos

0
846

 Malgrat els entrebancs amb què ha topat el projecte, ja falta menys perquè l’estadi de Vilatenim disposi d’un local social adaptat a les necessitats actuals. L’Ajuntament figuerenc ha posat a licitació el contracte d’execució de les obres del local social corresponent a la fase 1. Ha estat en data del 12 d’agost i el termini de presentació de les ofertes acabarà el 7 de setembre. Això vol dir que l’obertura de pliques –la resolució segons els sobres presentats– tindria lloc un parell de dies més tard.
El regidor de Contractació de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Masquef, calcula que si tot va com està previst, les obres podrien començar el proper mes d’octubre. El termini d’execució dels treballs s’ha fixat en quatre mesos i, per tant, cap al gener el local ja podria estar a punt per poder-lo inaugurar.
L’Ajuntament assumirà el cost d’aquesta primera fase dels treballs. Una quantitat que s’ha pressupostat en els 110.785 euros més IVA. La segona fase que estaria entre els 15.000 o 22.000 euros l’haurà de pagar la Unió Esportiva Figueres. Aquest aspecte econòmic, juntament amb la condició que el nou espai no sigui exclusiu del club van ser els punts clau perquè l’oposició no tornés a vetar en bloc en el ple un projecte que ja havia estat una promesa electoral de CiU a la Unió abans de les municipals. Per tant, el local social també podrà tenir usos municipals si és necessari.
L’estadi de Vilatenim es va construir fa 30 anys i el bar no compleix amb les mesures d’accessibilitat d’avui dia. A més a més no es tracta d’un local tancat. El local social tindrà capacitat per a unes 50 persones. Disposarà de sala de 60 m2, magatzem i despatx. Aquells que agrairan força l’espai seran els familiars i els acompanyants dels esportistes que entrenen a les instal·lacions durant els mesos d’hivern, ja que tindran un lloc per protegir-se del fred.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li