Les obres del carrer de la Jonquera s’aturaran a l’estiu

0
1545

Entre abril i juny s’actuarà entre la plaça Isabel II i el carrer Muralla, i després de l’estiu fins a la plaça de l’Ajuntament


 

Les obres de reurbanització del carrer de la Jonquera de Figueres -que han de permetre retornar a la via la funció d’espina vertebradora del teixit urbà- s’aturaran durant l’estiu per no perjudicar l’activitat comercial. Així ho van explicar els tècnics municipals als veïns i empresaris de la zona, durant una reunió informativa que hi van mantenir el dilluns de la setmana passada.

Els treballs, que s’emmarquen en el Pla de barris, es van licitar divendres per un import de 728.794 euros, i està previst que comencin a l’abril. Però com que la durada prevista és d’uns sis mesos, durant l’estiu els operaris faran un parèntesi. Per minimitzar l’impacte de les obres en el tram més comercial del carrer, els tècnics municipals han proposat que en una primera fase s’adeqüi el tram comprès entre la plaça Isabel II i el carrer Muralla. Això seria aproximadament entre l’abril i el juny, quan començarà l’aturada estiuenca. I a partir d’una data que encara s’ha d’acabar de consensuar amb els comerciants (al març es convocarà una nova reunió de coordinació amb els responsables de l’obra i els afectats per acabar de tractar els detalls), l’actuació es reprendrà i, fins a finals d’any, es faran els treballs entre el carrer Muralla i la plaça de l’Ajuntament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li