Les noves tendències en decoració

0
923

Tant en decoració interior com en moda, les tendències es renoven cada any. Si vols estar al dia en decoració de la llar, a HR et descobrim “l’última moda” per al 2010.
Els canvis s’han d’ajustar sempre a tots els gustos, tant clàssics com contemporanis, per crear ambients acollidors. El 2010 és sinònim de tendència i de seguir la moda “eco”, és a dir, renovar les estances estalviant tota l’energia possible i utilitzant materials i productes reciclats i fins i tot que hagin estat utilitzats amb anterioritat.
En estil clàssic, destaquen els canvis d’espai, sobretot utilitzant colors més fins i lleugers en els acabats decoratius. Els grans dissenys donen pas a opcions més actuals sense perdre de vista el color tradicional.
Pel que fa a la tendència més contemporània, destaquen les idees creatives, entre les quals destaca l’estil urbà, que s’allunya de les seves representacions mínimes i bàsiques, de llenguatge senzill, per seguir formes més universals i avantguardistes. El 2010 ens emplenarà la llar de color, i ens proporcionarà un espai on els tons càlids –grocs, taronges i les seves combinacions– són els més adequats per crear una estança acollidora i plena de vida.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li