Les Nits de Circ tornen a Roses amb un espectacle renovat i sense límits d’aforament

0
543

L’espectacle, totalment nou, sense entreacte i d’una hora i mitja de durada, es podrà veure del 16 al 24 d’agost


Un espectacle totalment nou, sense entreacte, d’una hora i mitja de durada. Vuit atraccions internacionals amb 24 artistes de vuit nacionalitats: les estrelles mundials de la temerària roda de la mort, campions de patinatge acrobàtic d’alt voltatge, arriscats salts al trapezi volant, artistes revelació de l’equilibrisme, genis de l’humor sense paraules, vols amb les cintes aèries a vuit metres del terra i acròbates de força inversemblant. Tot això amb l’acompanyament en directe dels músics de la Paris Circus Orchestra. Amb caps de cartell de circs de prestigi com Arlette Gruss, Bouglione, Knie o Krone ocuparan la pista sota les estrelles del firmament. Aquesta és la proposta de la segona edició de Les Nits de Circ.

Una iniciativa que va néixer a l’estiu de l’any passat amb una doble seu a Besalú i a Roses, i que vaser tot un èxit. Aquests resultats han fet que l’entitat organitzadora, Circus Arts Foundation, hagi ampliat el nombre de representacions. A Besalú l’espectacle es podrà veure del 10 al 13 d’agost i a Roses del 16 al 24 d’agost. El president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch, ha explicat durant la presentació que «el muntatge serà exactament igual que el de l’any anterior. No hi ha una altre proposta arreu d’aquestes característiques».

AL 100%. Una altra de les novetats és l’ampliació d’aforament. El canvi en les restriccions de la covid permetran un augment de 9.300 a 15.600 en el nombre de butaques. Unes localitats de les quals ja s’han venut 4.000 entrades en la pre-venta exclusiva per als membres de Circus Arts Foundation.

Les entrades per al públic general ja estan a la venda a www.nitsdecirc.cat, on també «es repetirà l’opció d’oferir la visita guiada a la Ciutadella (que va tenir molt bona resposta) abans de l’inici de Nits de Circ», explica Matabosch. A més a més, a cada compra s’hi pot carregar un euro solidari que s’entregarà íntegrament a Roses contra el Càncer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li