Les Nits d’AcĂșstica, a punt

0
1235

La segona edició d’aquest format alternatiu es prepara per poder acollir fins a 16.000 persones en tres dies


Sota el lema «La cultura tambĂ© cura», la segona ediciĂł de les Nits d’AcĂșstica tindrĂ  lloc els dies 26, 27 i 28 d’agost a la capital de l’Alt EmpordĂ . Aquests dies la organitzaciĂł estĂ  acabant d’enllestir els darrers detalls, com el muntatge de l’escenari del Parc de les AigĂŒes, que tindrĂ  capacitat per a 1.150 persones. Aquest escenari, juntament amb el de la plaça Josep Pla, la plaça Catalunya i el Teatre El JardĂ­, acolliran en total vint-i-una actuacions amb artistes de primer nivell com Nathy Peluso (28 d’agost) Manel (27 d’Agost), Oques Grasses (27 d’agost), Zoo (28 d’Agost), Rigoberta Bandini (26 d’agost), Macaco (27 d’agost), Els Pets (28 d’agost) i Mishima (26 d’agost).

A mĂ©s a mĂ©s, el festival tambĂ© aposta per mĂșsics de l’escena emergent, com MagalĂ­ Sare (28 d’agost), Marcel i JĂșlia (27 d’agost), GinestĂ  (27 d’agost), l’artista empordanesa Joina (26 d’agost) i els guanyadors del Sona9, ReĂŻna (26 d’agost). TambĂ© formen part del cartell Somboits (26 d’agost), Entresol Segona (27 d’agost) i Guillola (28 d’agost). Els tres grups van ser seleccionats entres les mĂ©s de vint propostes que va rebre l’organitzaciĂł, desprĂ©s de fer una crida als grups emergents de la ciutat de Figueres.

MODIFICACIONS D’ÚLTIMA HORA. A causa de les limitacions horĂ ries imposades pel Procicat en l’aplicaciĂł del toc de queda, algunes actuacions han vist modificada la seva hora d’inici. Els concerts de la Plaça Catalunya previstos inicialment a les 21.30 (Pau VallvĂ©, GinestĂ , Ovidi 4 feat Toti Soler) s’avancen a les 20.30 h i els de les 00:00 (Mishima, Macaco, Els Pets), es faran finalment a les 23 h. TambĂ© s’avancen els horaris al Parc de les AigĂŒes de Rigoberta Bandini i Manel, previstos a les 21.30 h, que començaran a les 20.30 h, i el de Nathy Peluso tambĂ© veurĂ  modificat el seu horari i passa de les 21.30 h a les 20.45 h. Les darreres actuacions musicals d’aquest escenari (La Pegatina, Oques Grasses, Zoo) tambĂ© avancen l’hora d’inici i començaran a partir de les 23 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li