Les millors fotos del 2017 arriben al Centre Cívic Joaquim Xirau

0
1581

Disset professionals, entre ells el fotògraf d’HORA NOVA, Àngel Reynal, aconsegueixen fer reviure alguns dels fets destacats del 2017, amb una atenció especial als esdeveniments polítics que es van viure el darrer trimestre de l’any


 

El Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres acull, fins al 10 de juny, l’exposició «Capturant l’actualitat», que compta amb una selecció de 29 imatges, que es van presentar a la novena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local.

EL 2017, EN IMATGES. Disset professionals -entre ells el fotògraf d’HORA NOVA, Àngel Reynal- aconsegueixen fer reviure alguns dels fets destacats del 2017, amb una atenció especial als esdeveniments polítics que es van viure el darrer trimestre de l’any. Les càrregues policials del dia 1 d’octubre centren moltes de les imatges, igual que les manifestacions que van tenir lloc posteriorment. Per altra banda, es reflecteixen altres fets, com l’expectació que es va aixecar a Figueres amb l’exhumació del cos de Salvador Dalí, la celebració de l’ascens a primera divisió del Girona FC o la commoció de la ciutat de Ripoll, després dels atemptats terroristes a Barcelona i a Cambrils.«Capturant l’actualitat», organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, inclou fotos de Martí Artalejo, David Borrat, Jordi Busquets, Albert Busquets, Joan Castro, Agustí Ensesa, Vicenç Esteve, Eddy Kelele, Manel Lladó, Carles Palacio, Sergi Paramès, Aniol Resclosa, Àngel Reynal, Jordi Ribot, Glòria Sánchez, Marc Sanye, Lluís Serrat i del també alt-empordanès Robin Townsend. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li