Les Festes de la Santa Creu i el Festival Còmic queden ajornats

0
1399

En el cas de la Santa Creu, i tot i que per aquelles dates encara no està confirmat el confinament, l’equip de govern creu que hi haurà «mesures de seguretat destinades a evitar grans aglomeracions de persones i de públic»


La situació d’emergència sanitària de la Covid-19 ha obligat a posposar les Fires i Festes de la Santa Creu, que havien de celebrar-se del 24 d’abril al 3 de maig. Tot i que per aquelles dates encara no està confirmat el confinament, l’equip de govern creu que hi haurà «mesures de seguretat destinades a evitar grans aglomeracions de persones i de públic». Les noves dates seran fixades una vegada acabi la crisi del coronavirus.

Alguns dels espectacles que ja tenen nova data al calendari són els de la 13a edició del Festival Còmic, prevista inicialment del 9 al 12 d’abril, i que estan agafant espai al setembre. Des de la pàgina web del festival s’informa del procediment per retornar les entrades que s’havien adquirit prèviament, i també s’ofereix una opció per fer una renúncia solidària que ajudi a pal·liar el contratemps que ha suposat per l’organització aquest canvi de dates.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li