Les ‘dolces’ mels del poder

0
1371

Moltes persones reneguen del poder, pensen que Ă©s corrosiu, que malmet les persones i les canvia de tal manera que semblen posseĂŻdes pel mateix diable.

Fins i tot, aquestes poden arribar a matar a Ă©ssers estimats per tal de conservar-lo. Malgrat tot, els que tasten les seves mels, hi queden enganxats, com mosques. Encara que hagin de renunciar als seus principis i valors fonamentals, com Ă©s el cas del matrimoni Iglesias­Montero, un matrimoni que, per tal d’arribar-hi, ha estat capaç d’enganyar els seus votants i mostrar la porca misĂšria de l’espĂšcie humana. El poder abans i per sobre de tot.

PerĂČ aquestes mels no sempre sĂłn dolces i a vegades poden tenir un gust amarg. Aquest gust amarg es pot manifestar quan deixes de banda i oblides les raons que t’han fet arribar al mĂ©s alt, com Ă©s el cas. Aquests dos personatges s’han traĂŻt a ells mateixos i a molta gent, en diferents ocasions: com ara amb el fet de comprar-se el casoplĂłn, mentre predicaven que s’ha de tenir un habitatge digne i correcte, un habitatge de treballadors; com ara amb el fet de carregar contra els empresaris que no paguen la seguretat social als seus treballadors, i ells mateixos tampoc ho feien; com ara en criticar que la seguretat pĂșblica serveixi per protegir les autoritats pĂșbliques, i ells tenen una caseta de la GuĂ rdia Civil i de la Policia Nacional instal·lada de manera perpĂštua davant casa seva; com ara defensar els drets dels treballadors i tractar els seus pitjor que esclaus. Aquests nomĂ©s sĂłn alguns exemples de la seva hipocresia i falsa moral.

L’Ășltim episodi, perĂČ, ha estat, sens dubte, el mĂ©s lamentable protagonitzat per aquesta parella: la victimitzaciĂł que ens han volgut vendre, ajudada, Ă©s clar, pels seus fidels mitjans de comunicaciĂł. Per sort, no tots els han seguit el corrent; molts han vist que pixaven fora de test. Les seves manipulacions i exageracions sobre una pintada que va aparĂšixer a la carretera, a part de deixar-los en evidĂšncia i ridiculitzar-los, els ha tret encara mĂ©s la mĂ scara, i ens ha deixat veure la seva hipocresia i la seva personalitat dictatorial i totalitĂ ria.

Preguntes i reflexions del cas: nadons acabats de néixer o amb pocs anys saben llegir? Havien de marxar del lloc de vacances perquÚ aquests estaven terroritzats?

Acusen els partits contraris d’organitzar els escraches que sofreixen, i no poden ser de votants seus enganyats? Si el Sr. Iglesias n’està tan convençut, poder anteriorment n’havia organitzat o n’havia format part.

Les actuacions d’aquest matrimoni, i sobretot per les que fa el macho alfa, em recorden molt a les que utilitzava Hitler per combatre els seus enemics, com per exemple de la crema del Reichstag a BerlĂ­n el 27 de febrer del 1933. Amb aixĂČ no vull dir que ell mateix s’hagi fet les pintades. Valga’m DĂ©u!

Del que estic segura Ă©s que les pintades i les destrosses en les seus d’alguns partits polĂ­tics no han estat fetes per ells. I si parlem de zones de vacances, segur que no ho ha passat tan malament com el jutge Llarena a la Cerdanya.

En el poder, Srs. Iglesias-Montero, no tot són flors i violes, i aquesta paraula que tant els enfarfega la boca, democràcia, té aquestes cosetes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li