Les DO catalanes marquen el full de ruta del sector

0
880

Del 9 al 15 de novembre se celebrarà la primera Setmana del Vi Català, una iniciativa amb activitats arreu de Catalunya per promocionar el vi del país


 

Els presidents de les onze denominacions d’origen vinícoles catalanes, acompanyats per Salvador Puig, director general de l’INCAVI, es van trobar dijous passat a Can Feixes, a Cabrera d’Anoia, per posar sobre la taula la situació que travessa el sector del vi a Catalunya, així com per fer balanç de l’inici de la verema d’enguany, que s’estima que tindrà una reducció global respecte a l’any passat d’un 30% o un 35%.

Però la reunió també va servir per establir el full de ruta de les futures accions. En aquest sentit, la primera iniciativa serà el llançament d’un espot publicitari que veurà la llum a finals d’aquest mes, i que s’emmarca en la segona fase de la campanya conjunta de les DO. A més, del 9 al 15 de novembre se celebrarà la primera Setmana del Vi Català, una iniciativa amb activitats arreu de Catalunya per promocionar el vi del país. «Neix amb voluntat de continuïtat i d’esdevenir la gran festa anual dels vins catalans», va dir Puig. L’activitat està organitzada per INCAVI amb el suport de les DO.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li