Les cĂ meres a la zona oest de la ciutat seran operatives al febrer

0
1491

El projecte es va adjudicar la setmana passada a l’empresa GIC NORDDADES i s’executarà al desembre


 

L’Ajuntament de Figueres ha adjudicat el contracte de la instal·lació d’onze càmeres de videovigilància urbana al sector oest de la ciutat per valor de 135.000 euros a l’empresa GIC NORDDADES. El projecte, que es troba en la fase 0 i 1, començarà a executar-se l’1 de desembre i s’allargarà un màxim de nou setmanes.

Les càmeres s’instal·laran a la rotonda del carrer Ter, a la cruïlla del carrer Ramon y Cajal amb el carrer Dr. Ferran, a la plaça Nova Icària i al carrer Món Millor. Les primeres en instal·lar-se seran les quatre corresponents a la rotonda de Llers d’accés al barri de Sant Joan i per les set restants encara hi ha pendent una data.

El pla complet de videovigilància urbana al sector oest de Figueres, que va ser aprovat definitivament al ple del mes de maig, preveu la instal·lació d’un total de quinze càmeres de seguretat en tres fases.

Les reivindicacions veïnals han estat clau perquè tirés endavant aquest projecte. Les associacions de veïns al voltant del barri gitano han pressionat per la millora de la seguretat a la zona. Des de l’Ajuntament es pretén que les càmeres siguin elements dissuassoris de conductes incíviques i també de delictes. Els aparells estaran connectats amb la Guàrdia Urbana.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li