L’equip de l’Adepaf en cadira de rodes, pendent de la firma oficial

0
922

Es tracta d’un projecte compartit amb l’AssociaciĂł Mifas


La creació de l’equip en cadira de rodes de l’Adepaf Figueres i l’Associació Mifas afronta la seva recta final. El projecte, avançat fa unes setmanes per HORA NOVA, es va consolidar la setmana passada, quan les dues entitats van oficialitzar l’acord –telemàticament– per iniciar l’etapa de col·laboració. Ara, només falta la firma definitiva. «L’acord encara no està firmat, vam redactar la proposta i les dues Juntes l’hem de revisar, però pràcticament està lligat», assenyala Rabert, que no obstant això explica que el nou conjunt no esdevindrà una realitat palpable fins a llarg termini: «Amb la situació actual som conscients que no podrem arrencar oficialment fins d’aquí a bastant temps. Aquest equip no només necessita les pistes interiors per entrenar, que ja veurem quan en podrem disposar, sinó que també ha de tenir cadires de rodes a punt, i aquest és el primer pas que hem de fer, ho hem de gestionar amb la Federació de Bàsquet en Cadira de Rodes».

En aquests moments, la plantilla ja compta amb uns set o vuit jugadors i jugadores interessats, una xifra que es preveu que s’augmenti amb els dies. La intenció inicial, quan el context ho permeti, és que entrenin un cop a la setmana .

«Estem molt contents de poder lligar l’acord i fer més extensiu el bàsquet de l’Adepaf a tothom, i sobretot a aquells col·lectius que més difícil ho tenen», conclou Rabert.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li