L’equip d’Agnès Lladó

0
1707

La candidata parla d’una llista «molt representativa de la realitat de la Figueres del 2019, amb un bon munt d’independents, i al mateix temps amb representants d’Esquerra»


 

Esquerra a Figueres va presentar la setmana passada la llista completa per a les eleccions municipals del 26 de maig. La candidata, Agnès Lladó, la va definir «com un equip capacitat i amb molta il·lusió per liderar la reactivació que la ciutat necessita». Lladó també va parlar d’una llista «molt representativa de la realitat de la Figueres del 2019, amb un bon munt d’independents, i al mateix temps amb representants d’Esquerra».

Darrere Lladó, entre els set primers de la candidatura, hi ha Jesús Quiroga, Maria Gratacós, Josep Alegrí, Ester Marcos, Gregori Peral i Sònia Jurnet. Tanca la llista al número 21 Francesc Canet, al qual Lladó ha definit com «un referent que té moltes ganes d’aportar el seu gra de sorra al projecte». La resta de la llista està formada per: Ferran Quintana, Maria Perpinyà, Javi Martín, Nàdia Fernández, Jordi Masmartí, M. Josep Porta, Amadou Nagash Diallo, Anna Albó, Lluís Valero, Montserrat Roig, Toni Soler, Agnès Figueras i Montserrat Segura. Alguns suplents són Xavier Besora, Anna Brugués, Carles Coll i Eva Gayolà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li