L’enderroc de l’edifici de la SUF de Roses es farà a partir del 15 de gener

0
816

Una setmana després que l’Ajuntament de Roses aprovés els pressupostos per al 2015, l’alcaldessa, Montse Mindan, ha confirmat que l’enderrocament de l’edifici de la Societat Unió Fraternal (SUF) es farà efectiu a partir del 15 de gener del 2015. En aquests moments, el Consistori s’ocupa de repartir les activitats que es fan actualment a l’equipament en diferents espais municipals.
Montse Mindan no vol, però, donar cap data sobre l’inici de les obres. De moment diu que “l’enderroc està previst a partir del 15 de gener i mentrestant el projecte es traurà a licitació”. Pel que fa a les diferents activitats que s’hi fan ja s’han trobat espais “com ara la sala de miralls del teatre municipal que acollirà activitats per a la gent gran”.
El projecte de l’edifici de la SUF està contemplat dins dels pressupostos per al 2015, però només una part d’aquesta inversió (2,8 milions d’euros) s’abordarà durant l’any vinent. Paral·lelament, hi ha previst un altre projecte lligat a la SUF i al Pla de Barris que és la urbanització de la Riera Ginjolers (1,7 milions d’euros).

projecte de casamitjana. L’actual govern de CiU va heretar la tramitació del projecte de la SUF, però la situació de crisi i el cost de l’equipament van obligar a replantejar el projecte. Es va demanar a l’empresa que va guanyar el concurs que refés la feina feta amb l’objectiu de reduir costos. A banda d’aconseguir una rebaixa d’uns 700.000 euros de l’obra, l’Ajuntament va aconseguir modificar el conveni amb la SUF. Al març del 2012 es va establir que el Consistori tindria més de dos anys per executar l’obra o hauria de retornar l’edifici a l’entitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li