L’empresa Gelati Dino inicia la seva expansió a Andalusia

0
1007

L’empresa, amb seu a Empuriabrava, ha obert un establiment a Torremolinos, MĂ laga, la 31a botiga de la companyia


L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, amb 43 anys d’experiència i amb la seu central a Empuriabrava, ha iniciat la seva expansiĂł a Andalusia amb l’obertura d’una botiga a Torremolinos, MĂ laga, la 31a botiga de la companyia. En concret, l’establiment es troba situat a l’emblemĂ tic Hotel Pez Espada, catalogat com a BĂ© d’Interès Cultural i gestionat per la tambĂ© cadena gironina Med Playa.

Fins ara, més enllà de Catalunya, Dino tenia botigues situades a Madrid, Saragossa i Marràqueix, i amb el nou local l’objectiu de l’empresa és el d’ampliar la presència a Andalusia i, més concretament, a la Costa del Sol. Amb aquest nou punt de venda, Gelati Dino, l’empresa de gelats artesans més gran d’Espanya, generarà cinc llocs treball.

Stefano Rosso, director de marca i tercera generació del negoci, explica que «dins del pla d’expansió que tenim per tot l’Estat espanyol ens hem decantat per la Costa del Sol, ja que creiem que el turisme hi allarga més la temporada. Tenim clar que és un bon lloc, en un hotel icònic, i una bona oportunitat, i si tot va bé el 2022 ens agradaria obrir una nova botiga a la ciutat de Màlaga i expandir-nos també per més punts del litoral mediterrani». El nou local ocupa un espai de 70 metres quadrats.

LA DADA. Gelati Dino, que compta amb un total de 208 treballadors, produeix 450.000 litres de gelat a l’any: és a dir, serveixen, de mitjana, un gelat cada sis segons.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li