L’Elite Pro Soccer amplia territori

0
1679

El campus, que mantĂ© Navata com una de les seves seus, espera incrementar enguany la xifra d’inscrits, però sempre respectant els aspectes logĂ­stics 


La tercera edició del campus de tecnificació futbolística Elite Pro Soccer Camp alçarà el teló aquest dijous, quan es presentarà a l’Hotel BonRetorn de Figueres (12h) amb novetats remarcables. I és que enguany els organitzadors han volgut fer un pas endavant i ampliar la xifra de seus fins a tres: Navata, el punt neuràlgic d’aquest projecte, la Bisbal d’Empordà i Porqueres. “La idea és continuar treballant a través de la nostra metodologia, que cada vegada anem renovant i ampliant”, explica l’entrenador Xavi Agustí, gerent d’EPS, abans d’assenyalar que estan fent gestions per incorporar elements d’última tecnologia que facilitin l’aprenentatge dels joves futbolistes.

L’any passat el campus va protagonitzar un augment significatiu d’inscripcions (entre un 50% i un 60%), una tendència alcista que també es preveu que es registri en l’edició del proper estiu, tot i que des de l’organització establiran un límit logístic. “Volem créixer, però no volem que això vagi en contra de l’organització”.

Més enllà de l’ampliació de seus, una altra novetat remarcable d’aquest any és que l’equip organitzatiu s’amplia amb una figura de manager general que ocuparà l’actual jugador del Palamós, Gerard Herrera. Completen l’staff tècnic el mateix Agustí i els coordinadors Lluís Hernández, Bryan Juan i Arnau Llesa.

Enguany, el campus cedeix també molt de protagonisme als clubs coorganitzadors (Navata, Bisbalenc i Porqueres) i els col·laboradors (equips com el Peralada, el Borrassà o l’Esplais, entre d’altres).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li