L’edifici de la biblioteca tindrà una coberta fotovoltaica

0
817

Es preveu una producció elèctrica aprofitable en el mateix edifici de 21.311 kWh anuals, el que representarà cobrir el 20% del consum energètic de l’edifici


En les properes setmanes començaran les obres d’instal·lació d’una coberta fotovoltaica d’autoconsum a la Biblioteca Carles Fages de Climent. Aquesta instal·lació comptarà amb 58 panells solars de 300 wp cadascun que s’instal·laran a la coberta de l’edifici. Es preveu una producció elèctrica aprofitable en el mateix edifici de 21.311 kWh anuals, el que representarà cobrir el 20% del consum energètic de l’edifici.

Tant l’enllumenat interior com la climatització de la biblioteca són totalment elèctrics. El cost d’execució d’aquesta instal·lació fotovoltaica és de 28.568,60 euros, assumits íntegrament per l’Ajuntament de Figueres.

Aquesta serà la tercera instal·lació fotovoltaica municipal i en el futur n’hi haurà més. S’han encarregat els projectes executius de tres noves cobertes fotovoltaiques d’autoconsum a instal·lar a tres edificis més. Són els de la piscina coberta, el Centre de Formació Ferran Suñer i el Centre Cívic Joaquim Xirau.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li