L’Ecomuseu aprova el Pla estratègic

0
717

Es tracta d’un document on es formulen aspectes bàsics de l’ens, com són la seva missió, visió i valors, i s’hi estableixen els objectius estratègics que guien les línies d’actuació del museu en els propers anys (2021-2028)


En un acte celebrat el darrer dijous a les 19 h, es va presentar a la Sala del Blat de l’Ecomuseu Farinera el Pla estratègic de l’entitat. Un document on es formulen aspectes bàsics de l’ens, com són la seva missió, visió i valors, i s’hi estableixen els objectius estratègics que guien les línies d’actuació del museu en els propers anys (2021-2028). La finalitat d’aquest pla és augmentar el grau de coneixement de l’oferta de l’Ecomuseu Farinera i millorar-ne la percepció social del seu valor a la societat.

L’entitat es marca dos objectius «d’entrada, disposar d’una proposta de valor que respongui de forma més directa als interessos i necessitats de la població, i en segon lloc, augmentar el grau de complicitat amb agents clau del territori per una major transversalitat del projecte del museu». Per a fer-ho han establert set línies de desenvolupament d’acció directa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li