L’Aula Gastronòmica acollirà un curs de cuina per a joves del Sistema de Garantia Juvenil

0
570

La creació de l’Aula Gastronòmica de Roses va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupost Participatius de 2018


 

Del 4 d’octubre al 29 de novembre Roses esdevindrà l’escenari d’un curs de cuina adreçat a joves de 16 a 29 anys que no es trobin treballant ni estudiant actualment. El curs, que es durà a terme a l’Aula Gastronòmica de Roses, estarà compost per un total de 155 hores de formació, i per participar-hi cal estar inscrit al Sistema de Garantia Juvenil.

En aquest cas, els joves interessats poden contactar directament amb l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà —telèfon 972 52 55 56; escola@ehae.cat—, entitat encarregada de la formació, i apuntar-se com a interessats en aquesta formació per ser informats de l’inici de les inscripcions que tindran lloc el proper mes de setembre.

PROPOSTA CIUTADANA. La creació de l’Aula Gastronòmica de Roses va ser un dels projectes guanyadors dels Pressupost Participatius de 2018. Estrenada a finals de l’any passat, l’equipament comprèn una superfície total construïda de 134,22 m2, dels quals un centenar són espai útil. El projecte va comptar amb un pressupost de 167.000 euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li