L’atur s’estabilitza a la comarca

0
752

L’Alt EmpordĂ  va registrar el passat novembre el tercer augment consecutiu d’atur, en cloure el perĂ­ode amb un total de 7.160 persones sense feina, un increment lleu, si es tĂ© en compte que la diferència respecte a l’octubre Ă©s d’11 persones –7.149–


L’Alt Empordà va registrar el passat novembre el tercer augment consecutiu d’atur, en cloure el període amb un total de 7.160 persones sense feina, un increment lleu, si es té en compte que la diferència respecte a l’octubre és d’11 persones –7.149–.

En termes interanuals, d’altra banda, la tendència de la desocupació manté la seva tendència a la baixa. En aquest cas, l’atur a la comarca alt-empordanesa, en un any, s’ha reduït en 2.829 persones, ja que fa un any hi havia 9.989 persones sense feina.

LES DADES, PER MUNICIPIS. El repunt de la desocupació al territori no es va fer palpable a la capital, Figueres, que va cloure el mes amb 36 aturats menys, però sí a altres localitats com Cadaqués (18) o Castelló d’Empúries (12), nuclis centrats en el sector serveis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li