L’Atena Regata abaixa el teló

0
779

El Campionat de Catalunya d’Optimist G3 va aplegar prop de 60 regatistes 


El Club Nàutic l’Escala va organitzar, el cap de setmana passat, la 19a edició de l’Atena Regata, una prova que enguany ha estat, a més, Campionat de Catalunya en Optimist G3. Després de dos dies de competició al mar d’Empúries, amb una jornada de diumenge inexistent tenint en compte la manca de pressió de vent, Daniel García, del Club Nàutic El Masnou, a la classe Optimist G1 i G2, i el Nacra 17 dels locals Marc Verdaguer i Elisa Corrochano, a la divisió Open, es van proclamar vencedors de l’edició d’aquest 2020.

Amb relació al Campionat d’Optimist G3, Maria Blanco, del Club Nàutic El Balís, va ser la primera classificada absoluta d’un total de 58 joves navegants, que van realitzar fins a tres proves. Amb aquest triomf, Blanco es va endur també el primer premi de la categoria sots-13 femenina, seguida de Gisel Fontana i Inés Samon.

En categoria sots-12 femenina, Àlex Camps, del Club Nàutic Vilassar de Mar, va ser el triomfador del cap de setmana, seguit de Pepe Garcia, del GEN Roses, mentre que en sots-11 masculí es va imposar Marcel Marfa, del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. En categoria sots-11 femenina, per la seva banda, es va imposar Cristina Guillén, del Club Nàutic Cambrils, amb Ariadna Puig i Núria Puig de l’Escala com a segona i tercera, respectivament. Finalment, Nicolás Hernández (Club Vela Blanes) va ser el guanyador en categoria sots-16.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li