L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal celebra els 40 anys amb una gran festa al Liceu

0
467

Durant l’acte es va fer entrega d’un reconeixement a tots aquells que han presidit l’entitat al llarg de les darreres quatre dècades, entre els quals el cofundador d’HORA NOVA, Jordi Vallmajó


 

La festa de celebració del 40è aniversari de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), celebrada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el diumenge a la tarda, va fer entrega d’un reconeixement a tots aquells que han presidit l’entitat al llarg de les darreres quatre dècades: Josep Masoliver, Josep Maria Rierola, Jordi Vallmajó, Ricard Rafecas, Antoni Garrido, Estanis Alcover i Carles Ayats. L’altre acte institucional ha estat l’entrega a Ramon Besa del 1r Premi d’Honor Premsa Comarcal que reconeix la tasca dels professionals més destacats vinculats a la premsa comarcal.

L’acte ha comptat amb la presència de la presidenta del Parlament Laura Borràs i el president de la Generalitat Pere Aragonès que ha destacat «la premsa comarcal representeu la capil·laritat, podeu arribar a tot arreu. Per tenir una Catalunya sencera és indispensable que tothom tingui veu». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li