L’ascens del Vilafant, a l’espera de la Federació

0
807

El sènior masculí taronja era líder en solitari a Tercera, amb 16 triomfs i només 2 derrotes, abans de la clausura de la competició a causa del coronavirus


Amb les competicions finalitzades, el treball que resta pendent per part de la Federació Catalana de Bàsquet és decidir com es gestionarà aquesta abaixada de la persiana precipitada. En aquest sentit, i a partir de les directrius de la resolució que recull l’ens federatiu, l’escenari previst no presentaria descensos de categoria, però sí que podria tenir ascensos, concretament els dos primers classificats de cada grup, però de moment no hi ha notícies de cap resolució específica.

En clau alt-empordanesa, aquest context involucra de ple el sènior masculí del Bàsquet Vilafant, que amb aquests condicions hauria de pujar de categoria: els taronges eren líders en solitari a Tercera, amb 16 triomfs i només 2 derrotes. Tot i això, l’última paraula l’ha de tenir la Federació, que és qui ha de fer oficial el desenllaç definitiu de les lligues ben aviat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li