Las Vegas ha de presentar un informe per evitar el tancament

0
1716

El cas es va debatre dijous en el Ple municipal arran d’un decret d’alcaldia, del 22 de juny, on s’estableix que l’establiment no pot obrir perquè no compleix aquest requisit.


 

El cinema Las Vegas continua pendent de presentar a l’Ajuntament de Figueres l’informe que acrediti que compleix els requisits en matèria de prevenció i seguretat en cas d’incendi. Fonts municipals han explicat que preveuen que els promotors de l’equipament l’entrin en els propers dies però que, si no ho fan, se’ls haurà de tornar a clausurar l’activitat.

El cas es va debatre dijous en el Ple municipal arran d’un decret d’alcaldia, del 22 de juny, on s’estableix que l’establiment no pot obrir perquè no compleix aquest requisit. Des de l’Ajuntament han explicat, però, que la data és errònia i que l’escrit correspon a un decret que es va emetre amb anterioritat. L’oposició va reclamar al Ple que es tanqui el cinema fins que no es regularitzin els permisos.

Aquesta no és la primera vegada que el cinema, que té llogat i gestiona el cineasta Ventura Pons, es troba immers en la polèmica. L’espai es va inaugurar el 6 d’abril amb un permís especial. Ho va fer amb l’estrena mundial de la pel·lícula Miss Dalí, la darrera del seu promotor, Ventura Pons. El cinema, però, funcionava amb un generador elèctric i tres de les quatre sales no estaven acabades. Per això, van anunciar que tancarien i que tornarien a obrir el 20 d’abril. I així ho van fer, tot i que no disposaven del permís d’obertura definitiu.

Per obtenir-lo, calia obrir una rasa al carrer per acabar la instal·lació elèctrica i aconseguir, així, el permís definitiu. La Guàrdia Urbana va aixecar acta de l’incompliment després d’inspeccionar l’establiment i els seus promotors van anunciar que el tancaven fins que haguessin resolt el problema. Finalment, a mitjans de maig van acabar les obres i el consistori els va concedir la comunicació prèvia que els va permetre reobrir.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li