L’Anxova Peluda, premiada per la seva tasca de voluntariat

0
1546

La Jove Cambra Internacional de Catalunya li ha atorgat el premi Ten Outstanding Youth Persons (TOYP)


 

La Jove Cambra Internacional (JCI) de Catalunya ha guardonat l’associació protectora d’animals l’Anxova Peluda de l’Escala amb el premi Ten Outstanding Youth Persons, en la categoria de Lideratge Humanitari o Voluntariat. Els també coneguts com a TOYP són uns reconeixements que es van crear l’any 1983, de la mà de l’associació sense ànim de lucre JCI, que és una entitat formada per joves ciutadans actius que impulsen diversos projectes i activitats en les branques de Comunitat, Oportunitats Professionals, Formació i Internacional. I fan un reconeixement a les deu millors persones joves, en aquest cas de Catalunya.

L’acte d’entrega de premis es farà el dissabte 27 d’abril, a les 19 h, al Teatret del Serrallu de Tarragona. A partir d’aleshores, els deu guanyadors començaran el procés per optar a ser inclosos al top-ten mundial (sempre en la categoria de Lideratge Humanitari i Voluntariat).

Els responsables de l’entitat, que enguany celebra el cinquè aniversari, es mostren molt satisfets del reconeixement, sobretot tenint en compte que «treballar de forma altruista és molt complicat, a vegades és incomprès i inclús criticat». Però afegeixen que «veure els gossos, la nostra raó d’existir, trobant famílies fantàstiques, recuperant-se de malalties i recuperant la dignitat de viure, és el millor premi del món».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li