L’alumnat de l’escola de Llers vendrà llibres, roses i plantes

0
807

El cartell d’aquesta edició ha estat elaborat i dissenyat per l’alumnat de P5 de la mateixa escola


 

A Llers, per Sant Jordi, sempre ha sigut l’alumnat de sisè de l’escola de Llers l’encarregat d’estar a la parada de llibres, roses i flors que instal·len, cada any, a la plaça del Ramal. Doncs en aquesta ocasió no podia ser diferent, és per això que les nenes i nens de sisè curs estaran el divendres, 23 d’abril, de les 8.30 a les 14 h a la parada.

Cal destacar que aquest any el cartell de la Diada de Sant Jordi ha estat elaborat per la mainada de P5 de l’escola de Llers i s’hi troben tots el elements de Sant Jordi.

PRESENTACIÓ. En el marc de la diada de Sant Jordi, el Castell de Llers acollirà la presentació del llibre Els dos germans, de Joan Vergés. L’acte anirà a càrrec del mateix autor del llibre, Joan Vergés i l’acompanyarà el periodista alt-empordanès Santi Coll. La presentació es farà el dijous, 22 d’abril, a les 19 h. Des de l’organització detallen que és obligatori reservar les places, ja que l’aforament és limitat. La reserva es pot fer a través d’una trucada al mateix Ajuntament de Llers. 

 


  • Pots consultar l’Especial de Sant Jordi, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li