L’alta velocitat entre Figueres i Barcelona, aturada tres hores per les accions de l’1-0

0
1500

Els manifestants van accedir a les andanes trencant una porta tot i la presència d’efectius dels Mossos d’Esquadra i de seguretat de l’estació, que els van intentar impedir el pas


 

El servei de trens d’alta velocitat entre Figueres, Girona i Barcelona va quedar aturat ahir a primera hora del matí per les mobilitzacions per commemorar l’1 d’octubre. Unes 400 persones van irrompre a les vies de l’AVE a Girona a dos quarts de set del matí. Els manifestants van accedir a les andanes trencant una porta tot i la presència d’efectius dels Mossos d’Esquadra i de seguretat de l’estació, que els van intentar impedir el pas. La situació va obligar a aturar un tren que acabava d’arribar i que es dirigia a Madrid.

A dos quarts de deu del matĂ­ es va restablir el servei de la lĂ­nia un cop retirats els manifestants de les vies. RENFE va informar que la situaciĂł va quedar normalitzada i que durant la interrupciĂł del servei es van derivar els viatgers afectats cap als trens regionals de Rodalies de Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li