L’alta gamma de la Costa Brava travessa l’Atlàntic

0
1640

Uns 160 professionals del CanadĂ  i els Estats Units van assistir a un cicle de presentacions i trobades comercials organitzades pel Club Unique Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona


 

Un total de 160 professionals de les agències especialitzades en viatges de luxe del Canadà i els Estats Units van assistir la setmana passada a un cicle de presentacions i trobades comercials organitzades pel Club Unique Premium del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, una eina que té com a objectiu promocionar l’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de la demarcació.

Concretament, l’acció promocional va iniciar-se el dilluns passat, 7 de maig, a Toronto, on es va fer una presentació de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona davant d’una quarantena de representants d’agències de renom. En aquell esdeveniment, els agents de viatges es van mostrar interessats per diversos projectes culturals del territori, com ara el triangle dalinià. Els dies següents les actuacions es van fer a les ciutats de Nova York, Chicago i Los Angeles.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li