L’Alt Empordà, una de les comarques amb més rescats de Catalunya

0
1437

En només mig any, els Bombers de la Generalitat han dut a terme un total de quaranta-dos salvaments al territori


 

Els Bombers de la Generalitat han publicat el nombre de rescats i recerques de persones al medi natural que hi ha hagut a Catalunya entre el gener i el juliol d’aquest 2017. L’estiu és quan hi ha més serveis dels Bombers i per aquesta raó els experts demanen extremar les precaucions al medi natural.

A L’ALT EMPORDÀ. La comarca és una de les que comptablilitza més rescats de Catalunya. En només mig any, els Bombers de la Generalitat han dut a terme un total de quaranta-dos salvaments. D’aquests, divuit han sigut rescats de muntanya, onze rescats o recerca en el medi marítim i quatre al medi fluvial. D’altra banda, en sis mesos, els bombers han fet la recerca d’un total de nou persones que s’havien perdut en diferents punts de l’Alt Empordà.

D’altra banda, la comarca amb més rescats registrats és el Ripollès (54), seguit del Baix Llobregat (51), el Vallès Occidental (48), la Vall d’Aran (45). Els Bombers asseguren que molts dels serveis s’haurien pogut evitar si se seguissin els consells bàsics de seguretat i autoprotecció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li