L’Alt Empordà tanca el mes d’agost amb un 32% d’atur més que fa un any

0
843

El territori té ara 8.080 persones sense feina, un 2,69% més que el passat mes de juliol


Després de dues setmanes consecutives baixant, l’índex d’atur a la comarca de l’Alt Empordà va tornar a pujar durant l’agost. En aquest sentit, el territori va cloure el passat mes amb un total de 8.080 persones inscrites a les llistes del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), una xifra que representa un augment del 2,69% amb relació al mes de juliol, quan hi havia 7.868 aturats, 212 desocupats menys.

Ara bé, la davallada encara és més notòria si es valora en termes interanuals. Així doncs, les dades registrades el mes anterior representen un augment de la desocupació del 32,48% si es compara amb les xifres d’ara fa un any, quan hi havia 6.099 persones sense feina a la comarca (1.981 menys).

Per municipis, i segons les dades proporcionades pel Ministeri d’Ocupació, on més s’ha fet notar la crescuda de la desocupació ha estat a la capital, Figueres, amb 63 persones més inscrites al SOC, i a destinacions del litoral com ara Roses (41), l’Escala (26) o Castelló d’Empúries (12).

DADES PROVINCIALS. Des del punt de vista de la demarcació gironina, la crisi del coronavirus continua afectant el mercat laboral i el territori va cloure l’agost amb 43.699 desocupats més, un 2,81% més que al juliol.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li