L’Alt Empordà, present als Emporion

0
1223

La comarca va estar representada per 299 esportistes de diversos centres i entitats


 

Més de 4.000 persones (4.078, concretament), la majoria escolars, van participar de divendres a diumenge en els Jocs Emporion que es van celebrar a les comarques de la Cerdanya, la Garrotxa i el Ripollès. A l’esdeveniment, impulsat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, hi va haver, com cada any, una notòria presència de joves esportistes alt-empordanesos.

En aquest sentit, des del Consell Esportiu de l’Alt Empordà assenyalen que hi havia un total de 299 representants locals, repartits en diferents disciplines esportives: patinatge artístic (PA Figueres i CPS Peralada), natació (EN l’Escala i CN Port de la Selva), gimnàstica rítmica (CGR Castelló), vòlei (CV Sant Pere Pescador, CV Figueres i La Salle Figueres), hip-hop (Dance Me Figueres), trobada atlètica (ZER Tramuntana), futbol per a discapacitats (FE Figueres) i futbol-7 (FE Figueres, CE Llançà i CF l’Empordanet).

Aquest 2019 és el sisè any que se celebren els Jocs Esportius Escolars Emporion i, malgrat el mal temps durant la jornada, al final s’han pogut dur a terme 17 de les 21 activitats programades. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li