L’Alt Empordà i el nou Bulli de Roses

0
744

Avui es presenta a Roses el projecte d’allò que s’ha anomenat el nou Bulli i que implica la transformació del restaurant -tres estrelles Michelin- en una fundació privada i sense ànim de lucre que esdevindrà un centre per crear talent gastronòmic i que, segons els promotors, generarà riquesa, crearà llocs de treball i farà augmentar la competitivitat de la comarca. És, sens dubte, una gran notícia per a l’Alt Empordà. Per acabar-ho d’arrodonir, la seu d’aquesta fundació, que implica la transformació de l’edifici actual, esdevindrà un conjunt arquitectònic sostenible, dissenyat per l’arquitecte figuerenc Enric Ruiz Geli. Comença a ser hora que els empordanesos reconeguem plenament, i aprofitem, els avantatges de tenir a casa nostra un dels referents gastronòmics mundials. A vegades no ho tenim del tot present, potser perquè El Bulli semblava destinat a una elit. Ara el missatge és clarament diferent i la voluntat, la d’implicar-se amb la societat d’aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li