L’Alt Empordà commemora el Dia de la Dona

0
1125

El 8 de març és una jornada que reivindica el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes


L’Organització de les Nacions Unides, va reconèixer el dia 8 de març com a Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora. És una jornada que aprofita tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes. D’aquesta manera la comarca alt-empordanesa acull desenes d’actes, entre els quals destaca la 1a Trobada de Dones a la Jonquera. Serà el mateix dimecres, 8 de març, als Porxos de Can Laporta i es farà la projecció de la pel·lícula Criadas y señoras, basada en la novel·la de Kathryn Stockett.

SOPAR XEC. La Xarxa d’Emprenedores Competents organitza un sopar-tertúlia amb quatre convidats, en motiu del dia de la dona per reflexionar sobre l’evolució de la dona a la societat.Els convidats són: Marta Zaragoza Domingo, economista, emprenedora, sòcia Fundadora de Cresàlida; Pep Torres, inventor, creatiu i director de MIBA Barcelona; Clara Sánchez-Castro, periodista, presentadora i cantautora, i Álvaro Soler Arpa, escultor, membre de la Royal British Society i embaixador de Plàstic Polution Coalition. El sopar serà al restaurant Coordenades de Figueres. Cal inscripció prèvia.

XERRADA ERC. Pel que fa a la vessant més política, el grup municipal d’ERC Figueres organitza un col·loqui amb les ponències de l’escriptora, Assumpta Montellà; Alma Sahinpasic, refugiada bosniana, i Faouzia El Kammouni, membre de l’Associació Nur, . Serà dilluns, 13 de març, al local d’ERC Figueres, a les 20.15h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li