L’Alt Empordà acollirà aquest estiu tres camps de treball

0
550

Entre l’11 i el 25 de juliol es farà el camp ‘Muntanyes del Terraprim’ a Viladamat; entre el 17 i el 31, el ‘Tocats per la tramuntana: gestió diversitat al Cap de Creus’ a la Selva de Mar, i entre el 15 i el 29 d’agost el ‘Cap de Creus, Illa de Rodes, Portlligat’ a Cadaqués


La Direcció General de Joventut ha obert aquesta setmana les preinscripcions a un total de 1.012 places per a 61 camps de treball que organitza aquest estiu a Catalunya. L’oferta augmenta en 400 el nombre de places respecte de l’estiu passat, amb 25 camps de treball més i la incorporació de 20 camps inèdits, mentre que la resta són una continuació de projectes ja iniciats en campanyes anteriors. I a l’Alt Empordà se’n faran tres.

Aquests camps de treball estan gestionats i desenvolupats a través d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre, i amb la complicitat del món local que els acull. Consten d’una estada de 15 dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, acció social, recuperació del patrimoni arquitectònic o intercanvi cultural.

En el cas de l’Alt Empordà, entre l’11 i el 25 de juliol es farà el camp Muntanyes del Terraprim a Viladamat; entre el 17 i el 31, el Tocats per la tramuntana: gestió diversitat al Cap de Creus a la Selva de Mar, i entre el 15 i el 29 d’agost el Cap de Creus, Illa de Rodes, Portlligat a Cadaqués. Tots tres ofereixen 20 places per a joves d’entre 14 i 17 anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li