L’Almadrava perd 14 punts d’amarrament

0
495

La quantitat de boies Ă©s la mateixa que en temporades anteriors,  l’Ășnica cosa que canvia Ă©s la localitzaciĂł.


Seguint el Pla d’Usos de Temporada en el domini pĂșblic marĂ­tim terrestre, el port de Roses ha instal·lat els camps de boies a les platges del municipi. Aquests espais sĂłn els que regulen l’accĂ©s amb embarcacions esportives de lleure a platges i cales.

Enguany, hi ha canvis. La platja de l’Almadrava veu reduĂŻda la seva capacitat en 14 punts a causa de l’endarreriment de la zona de fondeig marcat per la Capitania MarĂ­tima de PalamĂłs, mentre que les boies del camp de fondeig de la cala Montjoi s’han redistribuĂŻt. En aquest cas, perĂČ, la quantitat de boies Ă©s la mateixa que en temporades anteriors. L’Ășnica cosa que canvia Ă©s la localitzaciĂł.

GESTIÓ. Amb el document del Pla d’Usos i Temporades, Port de Roses s’encarrega de la instal·laciĂł de polĂ­gons de fondeig regulats, de la seva gestiĂł i tambĂ© del manteniment. En aquest sentit, s’estĂ  treballant a les platges i cales de JĂČncols, Pelosa, Montjoi, CalitjĂ s, Rostella, Murtra, Almadrava, Canyelles i Bonifaci.

A banda de les modificacions que hi ha hagut aquest any en la qĂŒestiĂł dels camps de boies a l’Almadrava i Monjoi, la resta de platges i cales mantenen els fondejos sense canvis significatius.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li