L’Ajuntament de Roses precinta tres locals nocturns per incomplir la normativa

0
902

La Policia Local de Roses ha precintat aquest dimecres tres locals d’oci nocturn al centre de la població. Són el bar musical City Arms i els bars Mas y Mas i Sperpentik. El motiu d’aquesta actuació és la incoació per part de l’ajuntament d’un expedient sancionador a cadascuna d’aquestes activitats pels incompliments reiterats de la normativa municipal i les queixes que han rebut dels veïns. Com a mesura cautelar, han precintat tant els locals com els equips de música fins que els titulars acreditin que compleixen amb les condicions necessàries per a l’activitat nocturna.

El regidor de Serveis Territorials, Paco Martínez, ha afirmat que des del consistori han de ‘ser contundents i garantir en tot moment el descans, respecte i bona convivència veïnals al municipi’. ‘L’existència d’aquests casos singulars, danyen la imatge de la resta d’establiments del sector de l’oci nocturn, el qual té una importància vital a la població’, ha afegit el regidor.

En el cas del City Arms, on han suspès provisionalment l’activitat mitjançant el precinte del local, l’actuació respon al fet que realitzava l’activitat de bar musical sense comptar amb la llicència. També han incomplert reiteradament els horaris de tancament i no disposen de la pòlissa d’assegurances necessària en el local.

En el cas del bar Mas y Mas, el consistori ha rebut en els darrers mesos queixes de veïns, a partir de les quals han comprovat que el local actuava com a bar musical quan en realitat la llicència és de bar. Pel que fa a l’Sperpentik, les queixes de les comunitats de propietaris veïnes han motivar la realització d’un estudi sonomètric que confirma l’incompliment de l’Ordenança municipal reguladora de sorolls i vibracions de Roses.

Amb l’expedient sancionador, el consistori pretén que els establiments adaptin els seus locals, equips i llicències a la normativa establerta. Les mesures cautelars es mantindran fins que els titulars dels bars acreditin que compleixen la normativa.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li